Handelsbetingelser

Vilkår samt persondatapolitik

Smathjem.dk 2019

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Smarthjem.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Smarthjem.dk som sælger.

Dokumentation og vejledning: Smarthjem.dk leverer Danske manualer til alle produkter.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Smarthjem.dk side, er denne af vejledende art.
Smarthjem.dk’s Europæiske leverandører indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Fragtpriser
Hos Smarthjem.dk har vi fri fragt.
Dette gælder alle ordrer (web, fakturasalg, EAN) uanset størrelse, i Danmark (Færøerne og Grønland undtaget).

Leverings tid
Overvågnings pakkerne har 2-3 dages klargøringstid, derefter vil varen blive sent.

Levering efter klargørelse er 1-2 dage ved valg af Postnord og 2-3 dage ved valg af GLS på lagerførte varer, hvis varen ikke er lagerført fremgår leveringstiden af hjemmesiden.

Leveringstidspunkt
Levering af varer fra Smarthjem.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Fragt
Forsendelsen af varer sker med GLS eller Postnord.
Risikoen for varer købt hos Smarthjem.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Smarthjem.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at fejlen er opdaget. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Smarthjem.dk.

Garanti
Du har som privat kunde (B2C) 12 måneders garanti og 24 måneders reklamationsret ifølge forbrugerombudsmanden.
Ved erhvervs salg (B2B) ydes der som standard 12 måneders reklamationsret hvis ikke andet er aftalt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via Dankort.
Du kan som firma eller institution betale via faktura eller EAN.
Ønsker du at betale med faktura eller EAN kontakt os via mail eller telefon.
Alle priser på web-adressen Smarthjem.dk – er inkl. moms.

Fortrydelsesret
Smarthjem.dk yder 14 dages fortrydelsesret til privatkunder, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Der er ingen returret ved B2B (business to business) salg med mindre det er skriftligt aftalt.

Hvis du fortryder købet har du pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.
Hvis den returnere vare fremstår brugt ud over hvad man måtte kunne forvente for at kunne fastslå varens art mv. som er muligt i en fysisk forretning jævnfør forbrugerombudsmandens anbefalinger, vil der komme en reduktion i retursummen svarende til værdiforringelsen.
Forbrugerombudsmanden-værdiforringelse PDF

Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Hvis du kun fortryder noget af dit køb kan du godt nøjes med at returnere en del af ordren. Ved delreturnering bærer du selv alle fragtomkostninger det være sig både de oprindelige for leveringen og de efterfølgende for returnering.
Du vil modtage din betaling retur når varen er modtaget af Smarthjem.dk.

Persondatapolitik

Formål
Vi indsamler personoplysninger for at kunne levere din/dine købte varer.
Vi indsamler følgende personoplysninger:
Navn, adresse, postnr, by, land, telefonnummer, e-mail.

Grundlæggende oplysninger
Vi videregiver følgende oplysninger til vores fragtsamarbejdspartnere.
Din information bliver udskrevet på en label som klistres på pakken.
Oplysninger givet til Smarthjem.dk videregives ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Din ordredata er beskyttet via kryptering (SSL) under transmission.
Du har ret til, ved forespørgsel at få oplyst hvilke data vi har registreret om dig. Du har ret i henhold til persondataloven at få slettet din data hos os hvis du ønsker dette.

Vi gemmer data i 5 år i henhold til persondata loven grundet krav fra SKAT.